Læs DukOp's nyhedsbrev januar 2017

Kære bruger af DukOp.dk !

Vi er gået ind i et nyt år, og DukOp fylder snart 1 år! Tak for et forrygende første år! Tak for at lave så mange fede begivenheder og lægge dem op på DukOp - I giver håb om, at en anden verden er mulig!

Vi vil bruge lejligheden til at spørge om hjælp og komme med et par opfordringer til jer af jer, der lægger events op herinde. Vi er en lille gruppe, der står for udviklingen af den tekniske del af siden, administrere den og lidt opreklamering. Men for at DukOp skal fungere har vi brug for at alle brugere bidrager, bla. ved selv at oprette events. Derfor kalder vi DukOp en kooperativ kalender:)

- Del DukOp-events på Facebook
Først vil vi spørge jer om hjælp. Vi ligger pt. ret stabilt med 1200 views på forsiden og ca. det samme antal views på events pr. uge. Det er ret fint, men vi vil gerne komme ud til endnu flere, så jeres fede events også kan komme længere ud! Det kunne I hjælpe med, ved ikke kun at lave Facebook-opslag med jeres Facebook-events, men også lave Facebook-opslag med link til DukOp-eventet. I kan også som f.eks. Folkets Hus linke til DukOp fra jeres webside eller som Anarkistisk Organisering på jeres materialer.

- Sæt events ind i god tid
Nogle dage er der tre politiske filmvisninger den samme dag, nogle uger ingen. Nogle fredage er der fem fede fester, andre weekender er der ingen. Vi vil gerne opfordre jer til så tidligt som muligt at sætte jeres arrangementer op på DukOp. På den måde er det nemmere for andre at undgå lave et lignende event på samme tidspunkt.

- Billeder
Jeres events og DukOp er klart flottest, når I ligger et billede op sammen med jeres events. Mange glemmer det, og vi bruger meget tid på at ligge billeder op for folk eller skrive og spørge folk, om de vil gøre det. Det kunne være fedt, hvis flere begyndte at gøre det selv.

- Teknisk hjælp
Vi udvikler hele tiden DukOp, men vi er én back-end programmør i DukOp-kollektivet og nogle få andre lidt løst tilknyttet, så det går ikke altid voldsomt hurtigt. Hvis du selv har nogle programmerings-skills, især front-end, så kontakt os endelig på dukop@riseup.net, vi kan sagtens bruge din hjælp til gøre DukOp endnu federe!

Vi ses til støttefesten, folkekøkkenet, filmvisningen og på gaden!
/ DukOp Kollektivet

Tilbage