Sæt din startside til DukOp.dk - læs her hvordan

DUKOP.DK SOM STARTESIDE:
Det er svært at huske at gå ind på en ny side som DukOp. Sæt meget gerne dukop.dk som jeres startside i jeres browser. I Firefox kan det f.eks. gøres ved at gå op i menuen til højre med de 3 striber -> Tryk derefter på preferences/indstillinger -> vælg www.dukop.dk som din startside.

ANDRE MÅDER AT HJÆLPE TIL MED AT GØRE DUKOP BEDRE:
- Klistermærker:
Vi har lige fået trykt 10.000 klistermærker. Hjælp meget gerne med at hænge dem op og distribuere dem! De kan pt. helt sikkert fåes i Cykel Kooperativet, Sorte Rene, Trabibar, Folkets Hus, Det Frie Gymnasium, kafax, Internationalt Forum, Ungdomshuset, og Bumzen!

- Opret dine events på DukOP:
Her er 3 gode grunde til at huske at priorietere det: 1) Ved at lægge dine events op på DukOp.dk muliggør du at folk helt udefra f.eks. det udenomparlementariske venstrefløjs miljø (eller hvad vi nu skal kalde det?!) har en nem adgang til at blive involveret. Hvis man kun bruger facebook, kommer man mest ud til de vennecirkler man i forvejen er en del af. 2) Udover helt nye folk, muliggør du også at folk fra andre dele af miljøet, som du ikke er facebook-venner med, opdager og har mulighed for at dukke op til dine events. 3) Revolutionen sker ikke på facebook! Som antikapitalisk bevægelse er det nedtur at være afhængig af en stor kapitalisk virksomhed til mobilisering, som samler sammen på alle vores oplysninger for salg til private aktører og for gaver til efterretningstjenester.

-Facebook og twitter:
Del, like og tweet meget gerne vores opslag og sider - på trods af alle problemerne ved facebook og twitter er det jo trods alt en effektiv måde at få spredt information på. Dette er vores page: https://www.facebook.com/dukop.dk inviter meget gerne folk til at like den. Dette er vores twitter: www.twitter.com/DukOpKBH .

- Ris og Ros:
I er også meget velkomne til at komme med Ris og Ros her på vores på feedback-side: https://www.dukop.dk/events/6 eller skrive en email til os, hvis I har tekniske problemer. Vi udvikler hele tiden på siden. og vil meget gerne prioritere at opfylde jeres ønsker og behov! (Hvis du tilfældigvis har front-end skills, vil vi meget gerne have hjælp til videreudvikle den del af sitet.)

Ses på gaden, til følkekøkken, koncert, yoga, møde, støttefest, læsegruppe og til demonstrationerne!

DukOp Kollektivet

Tilbage