FRA NATUR TIL BETON - EN GRØN UDVIKLING? MØD AMAGER FÆLLEDS VENNER

FRA NATUR TIL BETON - EN GRØN UDVIKLING? MØD AMAGER FÆLLEDS VENNER

Sun 8. Aug 11:00 - 17:00

Vagthussøen, AmagerFælled, Vejlands Alle 200, 2300, København S

Posted by Christina Stougaard Hansen

FRA NATUR TIL BETON - EN GRØN UDVIKLING?
MØD AMAGER FÆLLEDS VENNER
til en snak og rundvisning på Amager Fælled.
Mød op i smukke grønne omgivelser til en dialog om Amager Fælled-sagen og tag med på en af Amager Fælleds Venners guidede ture omkring Lærkesletten og Tornsangerland. På turen kan du lære om området, hvad der sker og allerede er sket – og hvilke konsekvenser en realisering af det planlagte byggeri på Amager Fælled vil få for dyreliv og den vilde natur.
I vores bod på Fælleden er det muligt at købe hoodies (hættetrøjer), t-shirts, badges og muleposer. Og så kan du lave dit helt eget #BevarAmagerFælled-badge (gratis).
I boden byder vi også på en øl eller vand – og ikke mindst en god snak med Amager Fælleds Venner om, hvordan vi som københavnere tager et fælles ansvar for en grønnere og mere naturrig udvikling. Det er ikke for sent at stoppe det planlagte byggeri, men det er en opgave, vi må løfte sammen.
Du kan møde os i boden hver anden søndag i løbet af de næste to måneder, dvs. 27. juni, 11. juli, 25. juli og 8. august – fra kl. 11 til 17 på Amager Fælled ved Vagthussøen.
🦉 27. juni https://fb.me/e/1yNKw8zHq
🦎 11. juli https://fb.me/e/3BG1S45Nd
🦅 25. juli https://fb.me/e/2iF2jhZm1
🦌 8. august https://fb.me/e/YJPnvYzs
De guidede ture finder sted samme dage kl. 12.00 og igen kl. 14.00. En tur varer ca. 1½ time og starter ved Vagthussøen.
Tag familie og venner med og nyd en dejlig dag i naturen!
Spørgsmål kan rettes i eventet eller til info@amagerfaelled.dk

More info