Feministisk Sommersolhverv

Feministisk Sommersolhverv

ons d. 23. jun 18:00 - 22:00

Bunkeren, William Wains Gade 8, 1432, København K

Skrevet af Anonynm bruger

ARTEM INVITERER TIL FEMINISTISK SOMMERSOLHVERV
I år gør vi oprør med idealiseringen af hekseafbrændinger, og tager Sankt Hans aften tilbage til dets oprindelige form og hylder heksene, naturen, det dybe, intuitive, helende og magiske! Feministisk SommerSolhverv er en fejring af årets længste dag, samt en manifestation af heksen som feministisk modstandsikon gennem kunst, musik, taler og performance.

Midtpunktet for aftenen vil stadig være midsommerbålet, og det centrale ritual er bålspringet: Vi springer over bålet (enten alene eller sammen med en elsket) for at markere nye begyndelser. Derudover vil aftenen blandt andet byde på feministisk båltale, live musik og mulighed for at købe kolde drikkevarer i baren.
Alt dette i smukke rammer helt ude på spidsen af Refshaleøen, mellem vild natur, himmel og hav.

ARTEM er en kultur - og udgivelsesplatform for unge i det kreative vækstlag. Vi arbejder for at skabe en scene og et springbræt for unge, uetablerede kreative, gennem forskellige tværkunstneriske events og ved at skabe fællesskab, frem for konkurrence. ARTEM arbejder desuden for at gøre op med elitære tendenser inden for kunst og kultur, og skabe et rum, der er anti-intimiderende og hvor der er plads til alle uanset køn, seksualitet, etnicitet mm.
Smuk coverbillede kunst af Viktor Aabo / https://www.instagram.com/tilstand2/