FOLKERING FOR NATUREN PÅ AMAGER FÆLLED

tor d. 22. okt 19:00 - 21:00

Vejlands Allé, 200, 2300, København S

Skrevet af Anonynm bruger

Kom med, når vi torsdag den 22. oktober 2020 kl.19 laver en Folkering rundt om det planlagte byggefelt på Amager Fælled. Med folkeringen vil vi sende et klart budskab til vores politikere: Naturen er ikke til salg!

Vi samles ved Vandrehjemmet, Danhostel, Vejlands Alle 200, 2300 København S og danner en Folkering om det planlagte byggefelt, med et kæmpe fakkeloptog rundt om Lærkesletten på Amager Fælled.

Det er ikke for sent at redde Amager Fælleds natur – men det kræver vitterlig, at vi er mange, som står sammen om at forsvare Amager Fælled.

For at sende dette budskab skal vi møde talstærkt op. Vi skal være ca. 1.500 borgere, der vil slutte ring om hele Lærkesletten på Amager Fælled. Så derfor: Kom og vær med til at vise, at vi er mange om at give naturen en tiltrængt stemme.

Sæt kryds i kalenderen og inviterer hele dit netværk med.

Vi overholder myndighedernes COVID-19 retningslinjer med god afstand og mundbind.

Planlægningen er i fuld gang og mere information vil blive offentliggjort efterhånden som vi nærmer os begivenheden og detaljerne falder på plads.

Vil du være med til at hjælpe med forberedelserne? Så skriv til os på: info@amagerfaelled.dk .

Vi skal have budskabet ud til så mange som overhovedet muligt, kun #FællesOmFælleden kan vi løfte denne opgave, så derfor: del meget gerne begivenheden i dit netværk.
#BevarAmagerFælled #StopVejlandsKvarter #KøbSmagerFælledFri før #MetrogældSlårNaturIhjel #BevarLærkesletten #BevarByensÅndehuller

Mere info