Bustur til Berlin - UNITED WE FIGHT!

Bustur til Berlin - UNITED WE FIGHT!

fre d. 30. okt 17:00 - søn d. 1. nov 22:00

Ungdomshuset, Dortheavej 61, 2400, København NV.

Skrevet af Revolutionære Antifascister

Price: 150 kr

OPDATERING PÅ BUSTUR
Grundet nye rejserestriktioner indført af den tyske stat, Er det ikke muligt lige nu at rejse til Berlin d. 30, da dette ville kræve, at vi alle skulle gå i 14 dages karantæne. Vi venter på eventuelle opdateringer på restriktionerne,og vil løbende komme med updates på situationen. Vi opfordrer alle til at vise solidaritet med L34 på alle mulige kreative måder. Kampen fortsætter!

UNITED WE FIGHT!
En lang række autonome fristeder i Berlin, herunder husprojekterne Liebig, Rigaer og Potse står overfor en rydningstrussel. Vores tyske kammerater indkalder til international aktionsuge i Berlin for at forsvare vores autonome projekter og bekæmpe gentrificering. Ugen afsluttes med en demonstration d. 31 oktober. Vi kører til Berlin i en fælles bus for at støtte deres kamp!
Vi tager afsted fredag d. 30 oktober og kører hjem igen søndag d. 1 november.
Tilmelding:
Send navn og tlf til kontakt@ungdomshuset.dk
Pris: 150 kr
Pengene betales kontant i bussen.
Oversat indkaldelse:
“I slutningen af oktober vil der muligvis være fastlagt en rydningsdato for Liebig34. Vi vil samles for at forhindre dette og tage huset tilbage, hvis det allerede er blevet ryddet ugerne forinden. Vi har brug for al den kraft, vi kan få, og kalder på støtte til at forsvare vores projekter. Grænseløs solidaritet er en af vores stærkeste våben. Vi vil bruge denne mulighed til at gøre det anarkistiske perspektiv mere synligt og bringe diskussionen omkring vores ideer, praksis og strategi frem. Dagene op til demonstrationen d. 31 oktober bruges på forsamling, udveksling, diskussioner og aktioner for vores fælles mål, strategier, besatte områder og kollektivt forsvar. Vi anser denne demonstration som en mulighed for at samles om at ødelægge deres planer og gennem dynamisk og militant aktivisme forlade den defensive rolle og i stedet overtage gaden som en aktiv og offensiv bevægelse. Vi håber at gøre disse dage til en del af en kontinuerlig diskurs og ikke endnu en uforbundet hændelse uden opfølgning.
...
Lad os bringe vores vrede sammen!"

læs mere her:
https://de.indymedia.org/node/102635
Tilmeldingen er åben, så hiv fat i din affinitygruppe og spred ordet til alle dine kammerater!
Tilmelding:
Send navn og tlf til kontakt@ungdomshuset.dk
Pris: 150 kr
Pengene betales kontant i bussen.
Som altid gælder Ungdomshusets grundregler, også når vi er på tur sammen:
INGEN RACISME, INGEN SEXISME, INGEN HETEROSEXISME, INGEN VOLD OG INGEN HÅRDE STOFFER

Mere info