Læseklub: Jorden rundt i bøger

Læseklub: Jorden rundt i bøger

ons d. 4. mar 19:30 - 21:30

Fuglekvarterets Fælleskafé, Nattergalevej 38, 2400, København NV

Skrevet af Fuglekvarterets fælleskafé

Onsdag d. 4. marts kl. 19.30 mødes vi første gang i Fælleskafeens læseklub hvor vi skal læse os jorden rundt. Vi starter på det Afrikanske kontinent, så rejser vi til Øst-europa og videre til Asien - og så ser vi hvor vi så skal hen. Den første bog er “Lad os ikke gå i hundene i aften” af Alexandra Fuller fra Zimbabwe.
Man skal bestemt ikke være stærk i litteraturanalyse for at deltage, men blot have lyst at til læse, og så snakke om bøgerne over en kop kaffe eller en øl. Alle er velkomne, og man kan tilmelde sig i cafeen, i en kommentar på Facebook (klik på 'Mere info' for at komme til fb) eller på mail til Marie: mariexlarsen@gmail.com
Bogen vi skal læse er bestilt hjem til Biblioteket på Rentemestervej. Når du har meldt dig til læseklubben siger du bare på biblioteket at du er med i Fælleskafeens Læseklub og får så et eksemplar du kan låne.

Skynd jer at starte læsningen op, så I er klar til at mødes 4. marts!

Bogklubben fortsætter hver den første onsdag i måneden. Den næste bog i rækken er: “Alting falder fra hinanden” af den nigerianske forfatter Chinua Achebe, den læser vi i marts og snakker om den d. 1. april.

Mere info