Opstart af brigadegruppen i MAK

Opstart af brigadegruppen i MAK

tor d. 20. feb 17:00 - 18:00

Solidaritetshuset, Griffenfeldsgade 41, 2200, København N.

Skrevet af MAK

Har du lyst til at arrangere en rejse for unge som er interesseret i Mellemamerika? Så er det os du leder efter, og dig vi mangler. Vi har brug for flere frivillige til brigadegruppen, som er en frivlliggruppe i Mellemamerika Komitéen, hvor vi planlægger og rekrutterer rejsende til en rejse i Guatemala på omtrent seks uger.

I brigadegruppen er der følgende ansvarsområder:

--> Programansvarlig og rejseplanlægger: Planlægning af seks ugers rejseprogram i Guatemala, kontakt til samarbejdspartnere i Guatemala, to weekenders forberedende højskoleophold i Danmark.
--> SoMe ansvarlig: oprette events på Facebook, poste billeder på instagram, opreklamere infomøder og brigaden som koncept, hjælpe til med at arrangere infomøder for folk der skal ud at rejse.
--> Oplysningsansvarlig: Etablerer kontakt til uddannelsesinstitutioner, planlægger og står for oplæg og evt. søge midler til at lave plakater eller lignende i samarbejde med landssekretæren.
--> Tovholder: ansvarlig for at indkalde til møder, udsende referater, være kontaktperson til landssekretær, medansvarlig for ansættelse af koordinator.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så skriv 5-10 linjer om dig selv til info@makomiteen.dk og deltag i opstartsmødet i Solidaritetshuset på Nørrebro d. 20. februar kl. 17.

Mere info