Partituskabelse - workshop 4 torsdage med Lars Kynde

tor d. 20. feb 15:00 - 17:00

Kommunal Kunst og Teknik, Blågårds Plads 3, 3., 2200, København N

Skrevet af Faculty of Senses

Price: 200 kr. i alt for alle fire workshopdage

Hver torsdag

Hvad kan vi bruge visuel notation af lyd til? Og hvilken funktion har notation udfyldt historisk? Udfylder notationen stadig den samme funktion i dag? Kan man forestille sig nye notationsformer der bedre udfylder de behov vi skuer mod i fremtiden?

Workshop:
Gennem fire dage går vi i krig med udvikling af vores egne personlige notationsformer. Hver deltager tager udgangspunkt i sin egen musik og finder frem til den bedste notationsform for netop deres værk.
Tilmelding via lars@facultyofsenses.dk. Pris for deltagelse: 200 kr.

Inden workshoppen går i gang holdet et offentligt seminar samme sted (mandag den 27. jan kl. 20-22):
Til seminaret trækkes eksempler fra musik- og lydkunstlitteraturen. Vi ser på hvor forskelligt musiknotation kan se ud, og diskuterer hvad valget af visuel repræsentationsform gør ved vores "syn" på musikken. Vælger man som komponist at nedskrive sine værker træffer man samtid nogle indirekte valg for det soniske udtryk. Skriften kan muliggøre samarbejder med andre kunstnere, og det kan dokumentere værket for eftertiden. Den kan give andre muligheden for at læse med eller give et indblik i de tanker man har gjort sig undervejs. Endelig kan skriften være med til kan give struktur til værket. Det er derfor vigtigt at gøre sig det bevidst hvordan vi påvirkes af skriftens struktur hvordan vi kan være med til at personliggøre skriften som værktøj.
Deltagelse i seminaret er gratis. Seminaret har fået en separat fb.-event https://www.facebook.com/events/615458122563765

Muliggjort med støtte fra Dansk Komponistforening/Koda Kultur.
Organiseret i samarbejde med Kommunal Kunst og Teknik, Støberiet og Faculty of Senses.

Mere info