Kvinders rettigheder, verdensmål og historier fra de varme lande

Kvinders rettigheder, verdensmål og historier fra de varme lande

Mon 25. Nov 16:30 - 18:30

KULU, Thoravej 13, 2, tv., 2400, København

Posted by KULU

På FN's dag mod vold mod piger og kvinder mandag d. 25. november, slår Kvindernes U-landsudvalg (KULU) dørene op til et par spændende timer med oplæg, quiz og kaffe og kage.

Få indblik i, hvordan vi arbejder i praksis for at bekæmpe vold mod piger og kvinder i nogle af verdens mest fattige og skrøbelige stater. Projektet 'Giv en pige ret' har bl.a. hjulpet 7.000 fattige piger og kvinder i Mali med at få fødselsattester, så de kan komme i skole og dermed undgå at blive barnebrude. Du kan købe flotte afrikanske smykker eller et 'Giv en pige ret'-gavekort til 250 kr. og give den allerbedste julegave til en pige i Mali.

KULU har gennem 43 år været med til at sætte kvinder og pigers rettigheder på dagsordenen i dansk udviklingspolitik. Trods utrætteligt arbejde, skal der stadig kæmpes. KULU tager afsæt i dialog med kvindeorganisationer og netværk i u-lande, og KULU har haft mange projektsamarbejder rundt om i verden. I dag har KULU partnerskaber i DR Congo og Mali.

Eventet er startskuddet til 16 dages kampagnen mod vold mod piger og kvinder, som kan følges på KULU's Facebookside. Se også www.givenpigeret.dk og www.kulu.dk
Eventet er gratis for alle.

Tid: 16.30-18.30
Sted: Kvindernes U-Landsudvalg, Thoravej 13, 2. sal tv., 2400 København NV

More info