CHILE: International Opfordring til spansktalende i Danmark, udlændinge og indfødte.

CHILE: International Opfordring til spansktalende i Danmark, udlændinge og indfødte.

fre d. 8. nov 17:30 - 20:00

Folkets Madhus, Raffinaderivej 20E, 2300 , København

Skrevet af Anonynm bruger

Vi håber, at du har det godt og nyder dit ophold, permanent eller midlertidigt, i dette land. Men som mange vil vide, gennemgår Chile en større ændringsproces.

For hvad et par uger siden begyndte som endnu en demonstration af offentlig uro, som endnu en gang var stjernet af chilenske studerende, er i dag blevet et offentligt udtryk, i stor skala, og det findes og diskuteres i hvert hjørne af vores samfund ... til dagligt.

Det er meget vigtigt at følge med på det, der sker i landet, at tale om det ved bordet og at hjælpe hinanden med at skelne fra propaganda og de faktiske kendsgerninger.

Under manifestationerne i oktober har den chilenske regering været ansvarlig for adskillige menneskerettighedsovertrædelser gentagne gange og i hele landet: dødsfald, krænkelser af kvinder og mænd, mennesker der er savnede, tortureret, skudt ned... Det kan ikke passe at det koster dig et øje at gå ud for at manifestere dit ubehag: Indtil videre har mere end 100 mennesker mistet synet i det ene øje, som resultat af ​​gummipiller skudt (hærens våben) i sammenhæng med de sociale manifestationer. Menneskerettighederne i Chile er blevet krænket på mange forskellige måder, og vi må kræve retfærdighed.

I Danmark afholdes et råd fredag ​​den 8. november for at samle chilenerne og diskutere vores sociale krav.

Mødet afholdes på spansk og er åbent for lyttere af enhver nationalitet og medier, der ønsker at være en del af denne enorme forandringsproces.

Selv når du er langt væk, kan du blive en del af det solidaritetsarbejde, der udføres internationalt.

Din støtte, din indsats og dit ønske om at gøre Chile til et bedre land, tæller!

For mere information kontakt
@Chiledespertodinamarca (fb)
Chile Despertó Dinamarca (Chile Awakened Denmark)