Antifascistisk Café: Besøg fra Hong Kong

Antifascistisk Café: Besøg fra Hong Kong

fre d. 11. okt 16:00 - lør d. 12. okt 00:00

BumZen, Baldersgade 20-22, 2200, København N.

Skrevet af Revolutionære Antifascister

GODE KAMMERATER // HYGGE // VIDENSDELING // ANTIFASCISME

Revolutionære Antifascister & Antifascistiske Unge inviterer til den første af en række antifascistiske caféer.

Den antifascistiske café er et sted, hvor nye og gamle kammerater kan mødes i uformelle rammer over en kop kaffe / sodavand / øl. Her kan man få en snak om, hvad der rør sig på højrefløjen og i vores bevægelse, man kan dele tips og tricks til klistermærkeopsætning og -nedrivning og opfylde sit lager af klistermærker, man kan dele historier fra “gamle dage” og informere om kommende aktioner. Og man kan hygge med gode kammerater, møde nye kammerater, lære hinanden bedre at kende og opbygge nogle af de venskaber, der er så vigtige for at gøre vores kamp holdbar og udholdelig.

Nogle gange inviterer vi til oplæg eller workshop, andre gange kan det være, at nogen laver mad, at vi sammen kan male et banner, eller at vi selv eller kammerater i andre grupper sælger merch. Alle gange bliver det hyggeligt.

Vi håber, at I alle har lyst til at skabe en antifascistisk café sammen med os, hvor vi støtter hinanden, deler viden og ressourcer, og sammen arbejder videre for at gøre den
antifascistiske kamp så bred, tilgængelig og radikal som mulig.

------------------

DENNE CAFE
Vi åbner dørene kl 16.00 til kaffe og sodavand. Kl 18.00 holder Ahkok fra Hong Kong oplæg om situationen og bevægelsen i Hong Kong. Efter oplægget kan man købe en øl og/eller en af vores nye t-shirts og hygge med nye og gamle kammerater.

------------------

OM OPLÆGGET - OBS OPLÆGGET BLIVER PÅ ENGELSK
Introduction to Hong Kong Anti-Extradition Law Amendment Bill (ELAB) movement and Hong Kong new black bloc culture.

Since 9th June 2019, ELAB movement has been going strong and transformed into something a lot more. As an anti-authoritarian activist, Ahkok will share some of the insight and personal opinion on how world solidarity could support the movement.

Ahkok is an anarchist, cultural critic, and musician.

------------------

TILGÆNGELIGHED
Bumzen er desværre ikke tilgængelig med kørestol. Der er forskellige områder med siddepladser indenfor. Til nogle antifascistiske caféer vil der blive røget indenfor, drukket alkohol og spillet musik. Til nogle antifascistiske caféer vil det være muligt at skabe et område med sofaér og meget lav musik. Eventuelle oplæg og workshops bliver afholdt på hhv. engelsk eller dansk, og vi vil forsøge at finde oversættere ved behov. Skriv gerne til os, hvis du har forslag til forbedringer af tilgængeligheden, eller på anden vis kan hjælpe med at gøre den antifascistiske café mere tilgængelig.

------------------

BUMZENS GRUNDREGLER:
Ingen Racisme, Sexisme, Homofobi, Transfobi, Hårde Stoffer Eller Vold!

Mere info