Efter valget: Hvad gør vi nu?

Efter valget: Hvad gør vi nu?

Mon 17. Jun 19:00 - 21:30

Opdateres

Posted by Researchkollektivet Redox

DEBATMØDE OM ANTIFASCISTISK STRATEGI

Den fremmedfjendske og antidemokratiske udvikling er accelereret voldsomt i valgkampen, og meget tyder på at folketingsvalget 5. juni vil efterlade Danmark i en dyster parlamentarisk situation. Med Nye Borgerlige og Stram Kurs har to nye partier vokset sig store nok til at stille op til højre for Dansk Folkeparti, og de fleste målinger giver dem begge plads i Folketinget.

Uanset valgets udfald er det en helt ny og meget alvorlig situation, som stiller nye krav til den antifascistiske strategi. På den baggrund inviterer Researchkollektivet Redox til debatmøde den 17. juni.

Sammen vil vi forsøge at ryste chokket af os og gøre status: Hvordan kom det så vidt? Hvad betyder det helt konkret: Hvor bekymrede skal vi være? Og ikke mindst: Hvad gør vi ved det?

I panelet vil sidde repræsentanter for mange af de grupper og bevægelser, som på hver deres måde forsøger at gøre noget ved udviklingen. Talerlisten bliver offentliggjort løbende her i eventet!

Mødet er åbent for alle, som har lyst til at gøre en aktiv indsats eller bare bidrage til debatten. Det gælder selvfølgelig ikke racister og andre aktører fra højrefløjen.

Der er krav om tilmelding. Det er gratis og foregår her: https://ezme.io/c/Bm/esgu

Vi glæder os til at se jer!

More info