Adbust Konkurrence #FV19

Adbust Konkurrence #FV19

ons d. 5. jun 21:00 - 22:00

Ukendt, ukendt

Skrevet af partyrebels

Det er valgtid og som sædvanligt flyder gader og stræder over med vilde valgløfter, tom snak og ansigterne på de nassere som de næste fire år rage til sig af statskassen imens de ødelægger samfundet.

Adbusting er en gammel aktivistisk tradition hvor man tager byrummet tilbage fra kapitalismen og magthaverne ved at ødelægge eller omforme reklamer. Hvor de interesser med flest penge eller mest magt får mest plads på reklamestandere og i lygtepælene er adbusts en direkte demokratisk udtryksform hvor borgerne selv kommer til orde og tager magten tilbage over det byrum de befolker.

For at vise vores værdsættelse af denne konstruktive byforskønnelse afholder vi ved dette folketingsvalg en adbust konkurrence.

REGLER:
Eftersom det er ulovligt at forbedre eller ødelægge reklamer er dette event ikke en opfordring til rent faktisk at udøve adbusting. Man deltager i konkurrencen ved at indsende billeder af det flotteste adbust man har ”set på sin vej”. Eftersom kapisvinene hos facebook har slettet os der kan man sende sit adbust til os på mail partyrebels@riseup.net.

Der uddeles premier indenfor følgende kategorier
- Mest kreative adbust
- Mest grineren og lollede adbust
- Mest omfattende adbust
- Mest destruktive adbust

Premierne består i en valgfri flaske øl, champagne eller sodavand.
De vil blive overrakt til gadefesten Valgtæsk FV19 der afholdes på jagtvej valgaftenen: https://www.dukop.dk/events/7792

SPARK OPAD!
Adbusts er kun konstruktivt og demokratisk så længe det folk på bunden af samfundet der går efter politiske eller økonomiske magthavere. Derfor tillader vi ikke adbusts der går efter fattige eller chikanerer folk for deres religiøse, etniske eller seksuelle tilhørsforhold at deltage i konkurrencen. Vi er til gengæld fuldstændig ligeglade med partifarven på de plakater der bustes.

Mere info