Antriracistisk Solidartiet - Nej til Hadeprædikanter

Antriracistisk Solidartiet - Nej til Hadeprædikanter

man d. 15. apr 16:00 - 20:00

antiracistisk solidaritet, Egelundsvej 8, 2620, Albertslund

Skrevet af fanonianresistance

English Below in 30 minutes:

Rasmus Paludan har fået polititilladelse og –beskyttelse til at demonstrere ved Bwalya Sørensen – leder af BLM-DK’s hjem, som hævn for hans racismedom den 12. april 2019.

KOM OG STØT OP, VIS SOLIDARITET OG SIG NEJ TIL RACISME. VED BUSSTOPPET HVEDENS KVARTER /EGELUNDSKOLEN parkeringsplads, det præcise tidspunkt er ikke bekræftet, vi opdaterer løbende. Gæstelisten er IKKE offentlig, kun admins kan se den.

Rasmus Paludan er beskyttet helt oppefra i systemet af højrefløjskræfter og får åbenbart alt hvad han peger på. Det inkluderer frie tøjler og nu politibeskyttelse til at demonstrere meget tæt på Bwalya Sørensens private hjem. Der er søgt polititilhold siden i fredags, men forgæves på trods af at:
- Paludan har mødt op ved huset, filmet og delt det offentligt samme dag som han blev dømt.
- Paludan ringede op og truede om førnævnte besøg samme dag som han blev dømt
- Paludan offentliggjorde Bwalya Sørensens adresse på Stram Kurs’ side og fik det ønskede resultat da Bwalya Sørensens hjem blev angrebet og vandaliseret kl 02 natten til søndag. Vi har behov for at i viser jeres solidaritet ved at møde op idag og være tilstede. Vi har behov for at alle organisationer deler begivenheden #SammenStårViStærkere.

Mere info