Palæstinensisk pubquiz & baraften

Palæstinensisk pubquiz & baraften

fre d. 29. mar 18:00 - lør d. 30. mar 01:00

Folkets Hus, Stengade 50, 2200, København N

Skrevet af Anazbuni

Boykot Eurovision 2019 – støt palæstinensisk kultur!

I 2019 skal Israel være vært for Eurovision (det internationale Melodi Grand Prix). Værtskabet bruges til at aflede opmærksomheden fra den konstante undertrykkelse af det palæstinensiske folk, udvaskningen af palæstinensisk kunst og kulturliv og de ulovlige bosættelser i Palæstina. Derfor opfordrer den internationale Boykotbevægelse (BDS) verdenssamfundet til at boykotte dette års Eurovision.

Støt palæstinensisk kulturliv!
Kom til pubquiz om Palæstina, tag dine venner/roomies eller klassekammerater med og dan jeres eget quizhold. Vi garanterer, der vil være en bred vifte af spørgsmål, så er du ekspert i Mellemøstlige studier eller bare stamgæst på Alis Bageri, kan du sagtens være med. Efter quizzen vil der være DJ's og drinksbar!

Aftenens overskud går til Arts School of Silwan i det østlige Jerusalem. Silwan er et af de mest udsatte områder i Palæstina, og især børn og unge er konstant udsat for trusler og angreb fra den israelske regering og ulovlige bosættere. Derfor tilbyder Arts school of Silwan lige adgang til undervisning i dans, kunst og kultur til områdets børn og unge, der hjælper til at modstå udvaskningen af det palæstinensiske kulturliv. Du kan læse mere om projektet længere nede.

Aftenens overskud går til Arts School of Silwan i det østlige Jerusalem. Silwan er et af de mest udsatte områder i Palæstina, og især børn og unge er konstant udsat for trusler og angreb fra den israelske regering og ulovlige bosættere. Derfor tilbyder Arts school of Silwan lige adgang til undervisning i dans, kunst og kultur til områdets børn og unge, der hjælper til at modstå udvaskningen af det palæstinensiske kulturliv.

Programmet ser sådan her ud:
18:00 Støttebaren åbner (kom inden kl 19 og tilmeld jeres hold)
19.00 Oplæg ved Shahed (Witness")
19.20 Quiz-time (der bliver serveret lidt hummus)
21.30 Præmier
21.40 Small Gang (sprød, dansabelt hip hop og r'n'b - ofte med politiske undertoner og kvindelige kunstnere)
Ca 23.30 Fabeldyret live
00-01 Pantera (disco, highlife, kwaito, bubblegum og hip-hop)

Billig bar: Kontant eller mobile pay

Mere info