Kampen for retfærdighed – Advokat Bjørn Elmquist

Kampen for retfærdighed – Advokat Bjørn Elmquist

man d. 18. feb 19:00 - 21:00

Retshjælpen Rusk, Baggesensgade 3 st, 2200, København N

Skrevet af Progressive Jurister

OBS: Begrænsede pladser – kom i god tid.

Progressive Jurister og Rusk inviterer til en samtale med Forsvarsadvokat og formand for Retspolitisk Forening Bjørn Elmquist, som vil give et indblik i retlige principielle temaer og konkrete anekdoter fra de mest spektakulære sager, han har haft.

Bjørn Elmquist blev uddannet jurist i 1963, og sidenhen har han haft en lang række poster inden for den politiske og juridiske verden. De første otte år af sin karriere arbejdede han i Udenrigsministeriet, hvor han blandt andet var ved den danske EF-mission i Bruxelles. I 1971 blev han ansat som EF-korrespondent ved Danmarks Radio. Han blev valgt til Folketinget, og har desuden været journalist på TV-Avisen og DR og formand for Amnesty Internationals danske afdeling.
Siden 1998 har Bjørn Elmquist praktiseret som forsvarsadvokat. Han har gennem tiden været forsvarsadvokat i sager, der har haft massiv offentlig bevågenhed, og som formand for Retspolitisk Forening har han igennem Foreningens arbejde kæmpet for borgeres retssikkerhed, social og demokratiske rettigheder i Danmark.

Arrangementet vil finde sted i Rusks lokaler på Nørrebro.
Rusk og Progressive Jurister byder på forfriskninger, og glæder sig til en hyggelig og spændende aften, hvor der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til Bjørn Elmquist.

Mere info