Tai Chi og Qi Gong med Bo

fre d. 18. jan 08:30 - 10:00

Folkets Hus - Sportsrummet, Stengade 50, 2200, København

Skrevet af Folkets Hus

Hver fredag

Tai Chi og Qi Gong med Bo Rødding.
Hvad kan du gøre for selv at holde dig selv sund og rask hele livet?

I dag bliver rigtig mange mennesker rigtig hårdt pressede fra mange forskellige fronter. Det gælder både dém der er i arbejde og dém der står uden arbejde. Tilstande af indre uro og stress er nærmest blevet en folkesygdom. Som et ledsagefænomen sætter spændinger og blokeringer sig i kroppen, hvilket forringer hele ens samlede helsetilstand, da det virker ned- slidende på hele energisystemet. Og hvad kan du så selv gøre for at modvirke dette? Én af de ting du kan gøre, er at være fysisk aktiv.

Fra Østen kommer et bevægelsessystem der er blevet gennemprøvet og kultiveret igennem mange tusind år: Langsomme koordinerede bevægelse, som alle kan udføre: De kaldes Tai Chi og Qi Gong. Hér får krop og sind en time-out, pulsen sænkes, spændinger løsnes, kroppen bliver struktureret og samlet. At udføre Tai Chi og Qi Gong svarer fuldstændig til dén genopladning vi giver vores mobil- telefoner, når vi lægger dem i genopladeren. I Kina har man altid kaldt dette energiarbejde for Ungdommens Kilde, fordi man har erfaret og oplevet, at aldringsprocessen simpelthen sættes ned i et lavere gear for dém, der udfører det. Med andre ord bliver hele vores samlede livskvalitet forbedret. Hvem vil ikke have en blød, stærk og velkørende krop -endda langt langt op i alderdommen? Og samtidig bevare et ung- dommeligt sind! Tai Chi og Qi Gong kan udføres uanset om man er ung eller gammel. Prøv det! Det er aldrig for sent at starte.

Den første uge er introduktion, både for øvede og for interesserede. Du tilmelder dig ved at sende en sms til Bo på: 60 46 40 32 så hurtigt som muligt. Vi starter når der er minimum 5 tilmeldte.

De bedste hilsener Bo