Folkets Haus #33 med Support Sjælsmark

Folkets Haus #33 med Support Sjælsmark

fre d. 11. jan 19:00 - lør d. 12. jan 01:00

Folkets Hus, Stengade 50, 2200, København N

Skrevet af tado

Nyt år, gamle vaner.

Velkommen til den første Folkets Haus i 2019: #33, som er en støttecafé for Support Sjælsmark.

Lækker vegansk folkekøkken fra kl 19, musik fra kl 19-01 og drinks i baren.

Line-up:

Buch & Jarner https://soundcloud.com/buchandjarner
AVIAJA https://soundcloud.com/aviaja-fete
Padawan https://soundcloud.com/padawanmusic
tadoh https://soundcloud.com/tadoh

Overskuddet fra aftenen går til Support Sjælsmark, et samarbejde mellem aktivister fra Sjælsmark deportationslejr og allierede i København. De kæmper mod de fængselslignende forhold for børn og voksne i Sjælsmark og for at lukke lejren. Pengene går til demoer og events der støtter beboerne protester. Næste demo er 15. Januar. Link til demo her: https://www.facebook.com/events/1331581123650352

---------------------

Folkets Haus er Folkets Cafés elektroniske lounge og fælles forfest, med dejlig elektronisk musik (Slow house, Deep House, Tech House, mm) og god stemning. Så hvorfor varme op til din fredag aften derhjemme alene - når vi kan være sammen om det?

Til Folkets Haus er der plads til alle, der giver plads til alle. Her giver vi en fuck finger til racisme, sexisme, heterosexisme og andre former for diskrimination. Til gengæld giver vi smil og ♥ til alle, der giver smil og ♥ tilbage. Så kom og dans natten igennem, pas på hinanden, respekter andres grænser, ønsker og seksualitet.

Og så husk at vi er aktivister bag baren, og ikke ansatte. Så giv et smil og en high five, når du kan se vi har travlt ;)

Mere info