Spildag i Folkets Hus - Kom og lær et nyt spil!

Spildag i Folkets Hus - Kom og lær et nyt spil!

søn d. 13. jan 13:00 - 18:00

Folkets Hus, Stengade 50, 2200, København N

Skrevet af Folkets Hus

Kom og lær et nyt spil i Folkets Hus!
Søndag d. 13. januar, efter at der har været brunch, holder Folkets Spilgruppe sit første arrangement, hvor vi skal spille en masse spil.
Vores bugnende spilsamling i caféen flytter for en eftermiddag op på 1. sal, hvor vi vil skabe hyggelige rammer for alverdens spil. I løbet af dagen sørger vi for at der vil være spilgrupper man kan koble sig på, med erfarne folk til at give en god indføring i reglerne.

Har du altid beundret brætspillene på hylderne, men ikke vidst hvordan du skulle gå til dem? Så kom forbi og spil og lær med nogle brætspilsnørder, der præsenterer nogle af deres yndlingsspil. Alle er altså velkomne, både nybegyndere og garvede brætspilsnørder!

Der vil også være en bordrollespilssession, hvor vi skal leve os ind i en fantasiverden og ud på eventyr - her er heller ingen forhåndskundskaber nødvendige, bare eventyrlyst!

Har du lyst til at introducere folk til dit ynglings spil, har du en fed idé til hvordan vi integrere spil og politik eller vil du bare gerne give en hånd med? Meld dig ind i vores facebookgruppe her: https://www.facebook.com/groups/364306730994092/

Du kan skabe dig et overblik over spilsamlingen i Folkets Hus her: http://www.folketshus.dk/spil-i-folkets/

Om os: Folkets Spilgruppe er en ny gruppe i Folkets Hus, der står for indkøb og formidling af husets brætspilsamling. Vi vil lave arrangementer, hvor vi vil spille brætspil og forsøge at kombinere spille- og legelyst med politik.

Mere info