ALMEN MODSTAND SVV: Informationsmøde om ghetto-planen

ALMEN MODSTAND SVV: Informationsmøde om ghetto-planen

tor d. 22. nov 17:00 - 19:00

SydhavnsCompagniet, Peter Sabroes Gade 1, 2450, København SV

Skrevet af Anonynm bruger

FORSVAR DE ALMENE BOLIGER!
GÅ IMOD DISKRIMINATION OG UDSMIDNING AF BEBOERNE I VORES NABOLAG!
SAMMEN OM LIGE RETTIGHEDER UANSET ETNICITET, ARBEJDE, UDDANNELSE, INDKOMST OG TIDLIGERE STRAF!

Regeringen har sammen med flere af partierne i Folketinget fået indført adskillige love, der kategoriserer forskellige nabolag som »ghettoer« eller »udsatte områder«. Disse områder kategoriseres ud fra andelen af »ikke-vestlige indvandrere«, indkomst, uddannelse og tidligere domme. I disse områder vil man begynde at fysisk nedrive eller privatisere op mod 60% af de almene boliger, sådan at områderne ikke længere betragtes som »ghettoer«.

Vi i Almen Modstand er imod denne udvikling, som vi mener går direkte imod beboerdemokratiet og vores lige rettigheder i Danmark. Vi kæmper for at fremme beboernes selvbestemmelse og forsvare de almene boliger, som rigtig mange i Danmark nyder godt af. Vi kæmper imod politikernes »ghetto«-paradigme.

Derfor inviterer Almen Modstand Sydhavn/Valby/Vesterbro dig til informationsmøde om »ghetto-planen« og vores modstandsstrategi den 22/11 kl. 17:00-19:00. Mødet afholdes i SydhavnsCompagniet på Peter Sabroes Gade 1 i Sydhavnen. Her vil der blive informeret om »ghetto-planen« generelt, dens konsekvenser for vores område, og hvordan vi kan kæmpe imod den.

Vi glæder os til at se dig til mødet!

Mere info