Arbejdsdag i Lab61

Arbejdsdag i Lab61

lør d. 13. okt 13:00 - 19:00

Ungdomshuset, Dortheavej 61, 2400, København NV.

Skrevet af Dannefer

Vi holder arbejdsdag i Lab61, hvor vi vil gøre værkstedet klar til at arbejde med teknologi og elektronik. Vi mødes i kreaværkstedet på aktivistgangen fra kl. 13 og arbejder til om aftenen.

Dagen vil gå på at skabe os et overblik over alt inventaret, bestemme indretningen i værkstedet og at installere vores nye udstyr. Når vi ikke gider mere til aften, foreslår jeg vi drikker en øl/sodavand i Døderen bagefter.

Jeg foreslår I spiser frokost inden, og så vil jeg ellers sørge for nogle snacks, kaffe, te osv. Så vil jeg lige undersøge, om jeg kan lokke nogen til at lave noget aftensmad til os.

Vi er Lab61.
Vi er et åbent og gratis værksted for den antifascistiske bevægelse. Værkstedet er en platform for udforskningen og udviklingen af aktivistisk teknologi, og vi vil styrke den teknologiske bevidsthed og kreative udfoldelse i Ungdomshuset og miljøet.
Bæredygtighed er vigtigt for os, så vi genbruger materialer og elektronik, og mobiliserer ressourcer fra vores allierede. Vi deler vores viden og eksperimenterer med materialer for at dygtiggøre os selv og Ungdomshusets brugere gennem vores projekter, workshops og almindelige vejledning i værkstedet.