Almen Modstand - Støttebar og Banner-Maling

Almen Modstand - Støttebar og Banner-Maling

fre d. 14. sep 16:00 - 23:45

Folkets Hus, Stengade 50, 2200, København N

Skrevet af Qwin12

Almen Modstand holder demonstration d 29. september 2018 på Nytorv kl 13 imod den danske lov "Et Danmark uden parallelsamfund - ingen ghettoer i 2030" som medfører en række urimelige reformer, mod almennyttige beboere.

Vi ønsker at lave den bedst mulige solidariske demonstration, for at vise vores modstand så vi kan overbevise de danske politikere om, at droppe dette umenneskelige og kapitalistiske forslag. DERFOR HAR VI BRUG FOR DIN HJÆLP!

Vi holder banner-værksted og fundraising til at støtte organiseringen af demonstrationen og vores fremtidige arbejde.
Så kom til Folkets Hus og lad din kreativitet og aktivisme blomstre.

Når du køber i baren undgår du at dehydrere og samtidig støtter du Almen Modstand.

Dette vil også være en god mulighed for at udvidde fællesskabet med os og stå sammen imod privatisering af boliger og den ekstreme udstødelse af borgere som er baseret på social klasse, nationalitet, racialisering, religion og statsborgerskab.

Der vil være mange aktiviteter i løbet af aftenen, både for dem der vil vide mere om Almen Modstand og hvad vi laver, for dem der ønsker at snakke og involverer sig og for dem der vil have det sjovt og møde nye folk fra dit lokalområde.

Kom og vær med! Tag din ven, nabo og familie med og del dine idéer med os. Vi glæder os til at møde dig, og opbygge bevægelsen sammen med dig.

Bedste hilsner
Almen Modstand - Nørrebro lokalafdeling

Mere info