Bødedemo ved Bellahøj

Bødedemo ved Bellahøj

fre d. 10. aug 17:30 - 19:00

Bellahøj Politistation, 2400, København NV

Skrevet af partyrebels

Fredag d. 3. august blev den første bøde for overtrædelse af tildækningsforbuddet uddelt. En kvinde var ude at handle med en veninde og hendes børn da hun blev overfaldet og fik sin niqab revet af en selvtægtskvinde. Begge kvinder gik hjem med en bøde for forstyrrelse af den offentlige orden. Den niqabklædte kvinde fik derudover udstedt en bøde for overtrædelse af Tildækningsforbuddet.

Vi lever altså i et samfund hvor racister frit kan overfalde kvinder fra religiøse minoriteter og blive straffet mindre end dem de overfalder. Den stigning i selvtægt og racistiske overfald vi frygtede loven ville medføre er nu blevet til virkelighed. Derfor intensiverer vi kampen for at få loven trukket tilbage!

Når ret bliver til uret bliver modstand pligt!

Hver gang der bliver udelt en bøde for brud på niqab-forbuddet afholder vi en demonstration ved en politistation. På fredag samles vi kl 17:00 foran Bellahøj Politistation. Vi vil vise myndighederne at vi holder øje med dem og gøre det dyrt for dem at håndhæve en diskriminerende og bund-uretfærdig lov.