Sommerferie med DO:TOPIAs kodeskole

Sommerferie med DO:TOPIAs kodeskole

tor d. 26. jul 17:00 - 21:00

Kontorfællesskabet S-Rummet, Worsaaesvej 15 b, 1671, Frederiksberg

Skrevet af DO:TOPIA

DO:TOPIA inviterer til uformel sommerhygge i kodeskoleregi, hvor du kan pusle med dine egne projekter, spille spil og hænge ud med os.

Denne kodeskole vil ikke have et formelt intro forløb, men er et tilbud om at hænge ud og hygge med forskellige kodeprojekter når byen er tom for ferieholdende mennesker.

★ Dream Daddy? ★
I stedet for den sædvanlige undervisning fortsætter vi succesen fra sidste års Camp Hex med spillet Dream Daddy; En dating simulator, hvor du er en far, der dater andre fædre. Spillet minder om en visual novel, og fremgangsmåden bliver, at interesserede deltagere skiftes til at sidde i hot seat og koordinere beslutninger om, hvilke fædre skal dates fra tilskuerne, der til gengæld hjælper med at læse op og lægge stemmer til spillet. Vi fortsætter fra hvor vi slap ved Camp Hex!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=7jlQbAKsLJc

★ Hvem er vi? ★
DO:TOPIA er et aktivistisk kollektiv af cyberfeminister, internetnørder, sølvpapirshatte, digitale aktivister og nysgerrige mennesker. Vi organiserer events om programmering, do-it-yourself technørderi, cybersikkerhed mm. Vi søger mod egenskabte systemer og platforme, og garderer os mod Big Brother. Vi organiserer DO:TOPIA både for at lære og for at lære fra os - og der er altid plads til dine idéer, evner og kræfter. Skriv til os hvis du vil være med til at organisere DO:TOPIA på info@dotopiacph.org!

★ Code of Conduct ★

DO:TOPIAs workshops er trygge miljøer og der skal være plads til alle: Nej tak til able-ism, sexisme, racisme, transfobi, homofobi og andet skrald af den skuffe.
Vi respekterer alle deltagere – pas godt på hinanden, især dem der er nybegyndere, det er en skrøbelig position.
Ingen tech-elitisme. Styresystems eller kodesprogs-shaming skal blive hjemme.
Spørg før du tager billeder.

Vi ses

Mere info