Beboerkonferencen 30 Juni

 Beboerkonferencen 30 Juni

lør d. 30. jun 12:00 - 17:00

Korsgadehallen, korsgade 29, 2200, Copenhagen

Skrevet af Qwin12

Invitation til Beboerkonference d. 30. juni kl. 12.00 - 17.00

- Forsvar beboerdemokratiet
- Stop privatisering af vores almen ejendom
- Sammen om lige rettigheder uanset adresse og etnicitet

Kære Beboer

Vi inviterer til en hyggelig dag, hvor du kan komme og få konkret information om de aktuelle lovforslag, der kan påvirke de områder vi bor i, og dele dine tanker og erfaringer med beboere fra andre boligområder.

Den såkaldte "Ghetto-pakke" har mødt massiv kritik, men alle os som de nye love kommer til at gå ud over har endnu ikke haft en samlet stemme. Vi håber på sammen at kunne organisere os imod de diskriminerende lovforslag, der vil fratage os rettigheder på baggrund af vores adresse, sælge vores boliger til private ejere så vi ikke længere kan bo her og afskaffe beboerdemokratiet. Og at vi sammen kan sige fra over for
den måde der i medier og af politikere bliver talt om os, vores hjem og vores naboer på.

Konferencen kommer til at bestå af gruppesamtaler samt små oplæg fra forskellige fagkyndige eksperter, der kan hjælpe os med at forstå konsekvenserne af lovforslagene og vores rettigheder. Vi håber at kunne slutte dagen af med et samlet modspil og en styrket alliance beboere imellem.

Børn er meget velkomne og der kommer til at være frivillige børnepassere og børneaktiviteter. Vi sørger for gratis te og ka e og der vil være mad til en billig pris.

Vi i Almen Modstand er en gruppe af beboere der er gået sammen på tværs af forskellige boligområder. Vi er partipolitiske neutrale og alle er velkomne.

Følg med og find mere information på vores Facebookside: Almen modstand - Forsvar beboerdemokratiet.

Har du spørgsmål, input eller vil du være med til at koordinere konferencen, så skriv til vores mail: boligpolitik@gmail.com eller send en besked på facebook.

Mere info