BalataBoom III - Festival For Frihed // Mangfoldighedsfejring

BalataBoom III - Festival For Frihed // Mangfoldighedsfejring

Fri 25. May 15:00 - 20:00

Folkets park, Stengade 50, 2200, Kbh N

Posted by Ungaktion

Ung Aktion og Den Økologiske Produktionsskole inviterer til BalataBoom Festival For Frihed med masser af live musik, lækkert mad, kunst, billig bar, fællesskab og godt humør!

BalataBoom III er en festival for frihed og et støtteevent under Ung Aktion kampagnen "Stemmer Bag Muren", der sætter fokus på unge palæstinensere og deres kamp for uddannelse og rettigheder! Som altid til Ung Aktions events støtter vi oprettelsen af et mediecenter for unge i flygtningelejren Balata, I den nordlige del af Palæstina.

PROGRAM: (vil følgende opdateres med tider)

♫ Filuka
♫ ZublimE
✯ Danseshow
✯Tale
♫ Couch
♫ Question Mark
♫ King Abdi

Lineup:

☞ Filuka:
Filuka opstod i 2017 da hun kom bragede med sit første nummer ”Hvem Er Du?”.
Dét nummer satte fart på, og hun gik fra at indgå i forskellige hiphop-konstellationer til selv at være i centrum. Hun har siden da spillet landet over i både København, Odense og Århus og hiver ofte forskellige DJ’s, Saxofonister, Trompetister og andre kunstnere med sig på scenen, så intet liveset bliver det samme. Filuka kom kravlede ud af undergrunden som et lyn fra en skyfri himmel, og hun er bestemt en af de kvindelige kunstnere der er kommet for at blive.
https://open.spotify.com/artist/7Gko4iKkhjWUiM5Mnwi5QI?si=vLB14wwzQjaD6RHed5l5AA

☞ZublimE:
ZublimE er en ung dansk hip-hop-kunstner. Hans tekster er på engelsk i amerikansk stil a la New York-viben. Musikken er produceret af ZublimE selv, og musikaliteten har rod
i 10+ års erfaring inden for klassisk klaver. Teksterne er sprogligt komplekse, rim-spækkede med fokus på flow, og teksterne afspejler attitude og undertoner af social bevidsthed. Live leverer ZublimE stærk levering, energiske performances og vanvittig energi der holder folk flyvende.
https://www.youtube.com/watch?v=ejQ8fh2_4ME

☞Question Mark:
Rap på engelsk lige ud af posen :)

☞Couch:
Rock & Roll will never die!
Københavnbaserede Couch spiller op til fest og alle, der elsker musik fyldt med rock & roll power, såvel som catchy vokale hook er inviterede!
Couch har blandt andet spillet fuldt hus på Zeppelin Rock bar og koncerter på gymnasier såvel som jazzklubber.

☞Danseshow:
Danseshow med Øko's egne dansere! På danselinjen er der primært fokus på de urbane dansestilarter. Eleverne laver alt fra moderne dans og teknik til alle de forskellige stilarter indenfor hiphop kulturen. Det kan være hiphop, house, popping, locking, waacking og dancehall.

☞ABDI:
Abdi er en kunster som formår at blande alle sine forskellige inspirationskilder til et nyt og spændende udtryk. Han er meget musikalsk inspireret af forskellige genre som han har mødt på sin vej
Musikken består således af alt fra soul, old school, reggae , danshal med rødder fra hiphop men mixet på Abdis helt egen måde.
Så har du lyst til at komme med på en stemningsfuld rejse,
så er Abdi koncert et godt valg.
Tjek det ud her: https://youtu.be/RH4hM3YS_e0

Økologisk mad og drikke lavet af Øko's eget køkken.

Bar med salg af vores special Balata Bryg mm

Festivalen er arrangeret af Ung Aktion fra Den Økologiske Produktionsskole, og realiseres med støtte fra Nørrebro Lokaludvalg

More info