Kontorplads i Overdosseringen

Kontorplads i Overdosseringen

lør d. 19. maj 09:00 - fre d. 25. maj 09:00

Overdosseringen, Helgesensgade 7, stuen, 2100 København Ø, 2100, København Ø

Skrevet af Overdosseringen

Mangler du en specialeplads eller et sted at freelance, skrive, søge job eller lave projekter fra?

Så har kontorkollektivet Overdosseringen har en fast plads ledig fra 1. juni. Lejen er 825 kr./mdr.

Vi bor i en hyggelig stuelejlighed med dejligt gårdmiljø på Østerbro lige ved Søerne. Medlemsgruppen består for tiden af en god blanding af kulturarbejdere, projektmagere, freelancere, journalister, forlagsfolk, aktivister og studerende. Vi bestræber os på at holde huslejen lav, så kollektivet kan imødekomme folk med lav og/eller svingende indkomst.

Tit holder vi fredagsbarer, fællesmorgenmad, studiegrupper og andre sociale arrangementer, og vi lægger vægt på at få nye medlemmer til at føle sig velkommen.

Læs mere om pladsen og hvordan du søger her: http://overdosseringen.dk/pladser-i-overdosseringen/
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 25. maj.

Om os: Vi er et foreningsdrevet arbejdskollektiv, og at blive medlem er også at blive en del af et praktisk og socialt fællesskab med de forpligtelser, glæder og venskaber, som det indebærer. Vi har en flad struktur, hvor alle medlemmer forventes at engagere sig i enten administrationsgruppen, vedligeholdelsesgruppen eller vennegruppen. For at få en vis kontinuitet i medlemsgruppen forventer vi, at du er indstillet på at være medlem i minimum et halvt år.

Du er velkommen til at komme og se stedet. Skriv til info@overdosseringen.dk eller kom forbi i dagtimerne: Helgesensgade 7, stuen.

Klem fra os i OD

Mere info