1. Maj Demonstration - Knus Fort Europa

1. Maj Demonstration - Knus Fort Europa

tir d. 1. maj 12:00 - 15:00

Kongens Nytorv, 1050, København K

Skrevet af Anonynm bruger

1. maj indkalder Antifascistiske Unge til demonstration mod Fort Europa. Sammen vil vi demonstrere mod usolidarisk og umenneskelig grænsepolitik, mod Vestens manglende vilje til at tage ansvar for konsekvenserne af deres imperialistiske invasionskrige, menneskeskabte klimaforandringer, og fortsættelsen af den historiske økonomiske udbytning af det globale syd, mod idéen om, at nogle mennesker har mere ret til tryghed og muligheder i livet end andre, mod folkemordet på grænserne til Europa.

Vi vil et samfund, hvor ingen får ødelagt deres liv af grænser. Hvor alle kan bo og leve, hvor de vil. Hvor ingen familier bliver splittet op af streger på et kort. Hvor ingen mennesker dør, udelukkende fordi de ikke kommer fra et vestligt land.

Vi vil et samfund, hvor ingen bliver fremmedgjorte eller afvist på grund af deres hudfarve, sprog eller religion. Hvor arbejderklassen ikke splittes op i “os og dem” på baggrund af “race”, etnicitet, religion og køn. Hvor disse ligegyldige kriterier ikke afgør, om man bliver set som nyttige og noget værd for samfundet. Hvor alle er noget værd for samfundet, og hvor vi sammen kan bestemme, hvordan vores hverdag skal være, og hvordan vi har lyst til at leve.

Vi vil et samfund, hvor det ikke handler om, at man skal være produktiv og skabe så meget vækst som muligt. Hvor vi ikke skal arbejde mere til mindre løn for, at den rige elite i Vesten kan blive rigere. Hvor livskvalitet, menneskeliv og klimaet vægtes højere end “mere-vil-have-mere-mentaliteten” og magthavernes krav på konstant udvikling og vækst.

Et samfund som vi mener er muligt.

Følg med her på eventet for mere info om program og rute. Vi vil også løbende uddybe vores tanker om sammenhængen mellem 1. maj og kampen mod Fort Europa.

Vi ses!