Forsvarer i en politisk verden - Advokat Hanne Reumert

Forsvarer i en politisk verden - Advokat Hanne Reumert

ons d. 14. mar 19:00 - 21:00

Retshjælpen Rusk, Baggesensgade 3 st, 2200, København N

Skrevet af Progressive Jurister

Progressive Jurister og Rusk inviterer til en samtale med forsvarsadvokat Hanne Reumert, om forsvarerens rolle og om hendes erfaringer fra arbejdet som forsvarer.

Hanne Reumert har siden 1993 udelukkende arbejdet med strafferet, og har igennem årene blandt andet forsvaret et utal af aktivister; For eksempel i kølvandet på ungdomshusets rydning, i sag om menneskesmugling i forbindelse med flygtningesolidaritetsarbejdet i 2015 eller efter aktioner for homorettigheder, imod krig eller imod dyremishandling. Dette er blot en lille udsnit af hendes forsvarsarbejde, hvor hun forsvarer mennesker i mange forskellige straffesager.

Hanne Reumert vil fortælle om hvorfor og hvordan hun blev forsvarsadvokat, og hvad hun mener en forsvarers rolle er. Arrangementet vil være en uformel samtale med masser af muligheder for at stille spørgsmål og høre historier fra Hanne Reumerts mange sager.

Det vil finde sted i Rusks nye lokaler på Nørrebro. Rusk og Progressive Jurister byder på kaffe og kage, og glæder sig til en hyggelig og spændende aften.

Mere info