Kollektivernes Dag 20.1.18

Kollektivernes Dag 20.1.18

lør d. 20. jan 13:00 - 17:00

Kollektivet Rabarberpaladset, Herlufsholmvej 13A, 2720, Vanløse

Skrevet af Anonynm bruger

Kom til kollektivernes dag den 20. januar 2018! Mød andre kollektiver, del idéer og erfaringer, drik vafler og spis portvin, hør om arbejdet med at oprette en fond for kollektiver, deltag i snakken om børn i kollektiver, opstartshjælp til kommende kollektiver og hvordan man finder nye beboere. Snak også med gode mennesker, bliv hængende og spis dahl og drik en øl ud på aftenen.

Hvem kommer?
Alle med interesse for kollektiver er velkomne til at dukke op - hvad end du bor i kollektiv eller fællesskab eller blot drømmer om det. Måske vil du være med i en kommende arbejdsgruppe eller dele dine husmøde-erfaringer over en vaffel.

Om Foreningen for Kollektivers Fremme
Vi er seks personer fra fire vidt forskellige kollektiver (På Toppen, Maos Lyst, Gejst og Rabarberpaladset), som vil genoplive Foreningen for Kollektivers Fremme.

Vi vil gerne udbrede kendskabet til kollektiver, støtte opstart af nye kollektiver, sikre at kollektiver fortsætter og at gøre det nemmere at bo kollektivt. Til Kollektivernes Dag opstår der måske grupper som vil arbejde med os, men du er også velkommen til at komme forbi på grund af vaflerne og hyggen. Vi planlægger at afholde Kollektivernes Dag 3-4 gange om året.

Kollektivernes Dag foregår denne gang i Rabarberpaladset, et 6 år gammelt kollektiv med 8 voksne og fire børn i en herskabsvilla med masser af patina i Vanløse, Herlufsholmsvej 13A.

Program:

13.00 Velkommen til og Dagens program og workshop-præsenteres.
13.40 Præsentation af resultaterne fra spørgeskemaet (Emil og Lærke)
14.00 KollektivFonden præsenterer sig selv
14.15 5 forskellige Workshops
- Børn i kollektiv
- Hvordan finder man nye beboere
- Støtte opstart af nye kollektiver
- KollektivFonden
- Lobby: Ændring af licens, forsikring, lovgivning og andre strukturer

15.00 Vafler og portvin.
15.45 Fælles opsamling af workshops og afrunding.
16.30 Man er velkommen til at blive og hygge, drikke øl og senere spise dahl.
Kom gerne lidt før.

Mere detaljeret program følger her i eventet.

Tilmelding:
Tilmeld dig på facebook-eventet(https://www.facebook.com/events/460271134370693 ) eller skriv til Andrea på andrea.laerke@gmail.com .

Mere info