Folkets Haus #26

Folkets Haus #26

fre d. 12. jan 19:00 - lør d. 13. jan 01:00

BumZen, Baldersgade 20-22, 2200, København N.

Skrevet af Annelise Witek

::**Folkets Haus #26**:::

Glæd dig allerede nu til den næste omgang af Folkets Haus, når vi er i gang for 26. gang og for første gang i 2018!

Det gode, gamle koncept fra Folkets Hus har fået en ny vært i BumZen: lækker elektronisk musik, vegansk folkekøkken, en billig bar med friske drinks og et hedt dansegulv.

Vi starter kl. 19.00 med folkekøkken, herefter vil der være elektronisk lækkerhed resten af aftenen.

Line-up til #26 består af:

tadoh (vinyl set) https://soundcloud.com/tadoh
MiniMalene https://soundcloud.com/minimalene
Pauli Puali

Folkets Haus #26 er en støttebar for Freedom of Movements - migrants United across borders. Gruppen skriver om sig selv: Due to the border regime, Freedom of Movement activist have been forced to leave and in their new context they need support to continue their struggles and support for us to be able to organize transnationally.

...og husk, som altid, at du kan finde en masse mixes fra tidligere Folkets Haus på https://mixcloud.com/FolketsHaus

Glæd dig, invitér nogle venner og støt op om Folkets Haus i eksil!
------

Folkets Haus er Folkets Cafés elektroniske lounge og fælles forfest. Den anden fredag i hver måned inviterer vi til forfest med dejlig elektronisk musik (Deep House, Tech House, mm) og god stemning. Så hvorfor varme op til din fredag aften derhjemme alene - når vi kan være sammen om det?

Til Folkets Haus er der plads til alle, der giver plads til alle. Her giver vi en fuck finger til racisme, sexisme, heterosexisme og andre former for diskrimination. Til gengæld giver vi smil og ♥ til alle, der giver smil og ♥ tilbage. Så kom og dans natten igennem, pas på hinanden, respekter andres grænser, ønsker og seksualitet.

Og så husk at vi er aktivister bag baren, og ikke ansatte. Så giv et smil og en high five, når du kan se vi har travlt ;)