Bogreception ved Mads Ananda Lodahl og Nikolaj Tange Lange

Bogreception ved Mads Ananda Lodahl og Nikolaj Tange Lange

man d. 22. jan 17:00 - 19:00

LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200, København N

Skrevet af Anonynm bruger

Mads Ananda Lodahl og Nikolaj Tange Lange inviterer til dobbelt bogreception hvor begge forfattere vil præsentere deres nye bøger. Nikolaj læser op af sin bog, og Mads giver en kort talk om sin bog og sit arbejde.

Tid: Mandag den 22. Januar 2018 klokken 17:00 til 19:00
Sted: LitteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København N.
Der er fri entre og åben i baren, og forlagene byder på et lille glas.

MADS ANANDA LODAHL præsenterer sin essaysamling Upassende Opførsel - 100.000 ord imod Den Heteroseksuelle Verdensorden, der samler 50 tekster om køn og seksualitet og væver en dyb og grundig forståelse af queer teori og LGBT historie sammen med Mads' personlige erfaringer og refleksioner. Bogen kommer vidt omkring både historisk, teoretisk og i forhold til forskellige identiteter og er både lettilgængelig og næsten skønlitterær i sit sprog. Den udkommer samme dag på Forlaget Solidaritet og kan købes ved arrangementet til særlig receptionspris. Med forord af sexologiprofessor Christian Graugaard og 15 tegninger af Halfdan Pisket.

NIKOLAJ TANGE LANGE præsenterer sin litterære debut med Livet er en fest og så dør man. Romanen foregår i og omkring Berlins homoseksuelle technoscene med endeløse fester, opture og nedture, stoffer og eksperimenterende sex. Men det er også en historie om forelskelse og om at søge efter mening i en verden af eksistentiel meningsløshed. Og om at feste med livet som indsats.
Bogen udkommer torsdag den 25. januar på forlaget Gladiator.

Begge bøger kan købes til arrangementet, og der kan betales kontant eller med MobilePay.