SORT BRAND på Jagtvej 69

SORT BRAND på Jagtvej 69

søn d. 13. aug 16:00 - 22:00

Ground 69, Jagtvej 69, 2200, København N.

Skrevet af Anonynm bruger

Forlaget Baggaardsbaroner inviterer til litterær piratfest på Jagtvej 69.

Du kan blandt andet glæde dig til nostalgisk musik, fucked-up tombola, billig piratbar og ikke mindst højtlæsning af ”Sort Brand” ved forfatter Ikaros S. Ungarelli.

Evigt, forevigt 69!

HVAD ER SORT BRAND?
”Sort Brand” er en personlig beretning om rydningen af Ungdomshuset, der tager udgangspunkt i de alt for virkelige begivenheder, leveret gennem fiktionens filter. Det er en fortælling om provinsiel isolation, radikal fællesskabsfølelse og menneskelig af- og udvikling.

Ikaros lever et liv, der går i tomgang i provinsen, indtil politiet rykker ind på Jagtvej 69 og gør virkelighedsfjern revolutionsteori til smertefulde realiteter. Over en weekend kastes han ind i tæt tåregas, tung hashrøg og et limbo mellem ensomhed og fællesskab. Nætterne udgør ilddåben i et autonomt miljø, hvor selvstændig identitet forsvinder i mørke flammer.

Læs et uddrag her: https://www.vice.com/en_dk/article/pp4apk/da-ungdomshuset-blev-ryddet

HVEM ER BAGGAARDSBARONER?
Sort Brand er udgivet på undergrundsforlaget Baggaardsbaroner og er forlagets ottende udgivelse. Ligesom alle deres andre bøger er Sort Brand udgivet under psedonym. Fremgangsmåden gør, at forfatteren forsvinder i anonymitet, mens bogen står tilbage som et manifest over levet liv.
Baggaardsbaroner har udover deres meget forskelligartede bøger også skabt kreative events, der sætter fokus på litteraturens plads i et hyperdigitaliseret samfund. Herunder kan nævnes skattejagter i Københavns bunkere, et slumcirkus i Næstved og en mobil mormorstue, som efter endt tjeneste i en række byer, blev brændt af med molo. Deres attitude har allerede skabt furore i dagbladsartikler, radioudsendelser og meget andet, og nåede sin foreløbige kulmination da de vandt Karen Blixen-prisen for årets innovation i bogbranchen 2017.

Tjek dem ud her: http://baggaardsbaroner.com/

Mere info