Oktoberkoret i Pavillonen

Oktoberkoret i Pavillonen

søn d. 17. sep 15:00 - 17:00

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450, København SV

Skrevet af JanLN

For to år siden optrådte Oktoberkoret med stor succes i Pavillonen på Karens Minde Kulturhus. Denne gang er anledningen 100året for Oktoberrevolutionen og en miniturne til Berlin i oktober.

Uanset holdningen til den russiske Oktoberrevolution i 1917, var det en politisk begivenhed, som påvirkede hele forrige århundredes politiske tænkning, og som brød de etablerede statslige magtstrukturer over hele jorden. Oktoberkoret, som sidste år kunne fejre sit 40 års jubilæum har hentet navn fra revolutionen. Det er derfor også naturligt at koret markerer hundredeårsjubilæet.

Du skal ikke forvente knyttede næver og revolutionens røst ved koncerten i Pavillonen, men sange som knytter an til solidaritet, fred og kærlighed. Oktoberkorets faste dirigent Jørgen Allan Christiansen er på podiet og de sanglige præstationer akkompagneres af en gruppe professionelle musikere.

Oktoberkoret tager i midten af oktober til Berlin, hvor sangerne blandt andet skal optræde ved en stor koncert sammen med det store berlinske Ernst Busch-Chor ligeledes som en markering af revolutionsåret.

Koncerten i Karens Minde er støttet af Lokaludvalget i Kgs. Enghave, hvilket har kunnet give gratis entre.

Mere info