En "varm" velkomst til Pegida!

En "varm" velkomst til Pegida!

lør d. 2. sep 14:00 - 17:00

Bispebjerg Torv, 2400, København NV

Skrevet af Anonynm bruger

PEGIDA MARCHER IGEN!

Giv dem en “varm “velkomst!

Nu er det nok! Ingen fucking racister i vores gader!!
HVOR: Lørdag d 2. September kl 14 på Bispebjerg Torv

PRAKTISK:
PEGIDA (“For Frihed”) holder pause med deres hadmarcher i sommerferien. Første lørdag i september er de tilbage. De tager hul på 7. halvår, så det er nu det gælder.
Denne opstart vil vi bruge til at mobilisere alle antifascister til at gå på gaden. Vi holder derfor et infomøde kort inden (Dato følger) hvor vi vil fremlægge planerne for dagen.

Vi kan dog allerede nu sige at vi vil gøre brug af mange forskellige strategier på dagen. Blokade, decentrale aktioner og en moddemo med en ny strategi.

BAGGRUND:
I 2 1/2 år har PEGIDA DK marcheret i gaderne. Nu under navnet “For Frihed.” Den eneste frihed, de promoverer, er frihed for de få. Alle dem, der ikke passer ind i deres verdensbillede, skal ifølge PEGIDA udelukkes, deporteres mv.
PEGIDA forsøger at fremstå som “bekymrede borgere”, men vi har gennem årene set utallige kendte nazister og andre højreradikale og blandt talerne til deres demoer har været de fleste toneangivere inden for hetzen mod muslimer.

De anser sig selv for at være den retfærdige skares spydspids, der tager de ytringer ud på gaden, som tusindvis af mere eller mindre anonyme sympatisører slynger ud på kommentarspor og facebookdebatter. De er de få, der giver plads til, at Danish Defence League, Danskernes Parti og Trykkefrihedsselskabet kan samles og hverve nye folk på gadeplan.

MOBILISERING:
Det bliver ikke uden modstand!! I de perioder, hvor vi har mobiliseret til store og forskelligartede demonstrationer, aktioner og blokader, kan vi se, at deres deltagerantal hos Pegida falder proportionelt.
Fysisk modstand mod racister og fascister er selvforsvar - og det nytter noget!
En folkelig gadebevægelse bliver de aldrig. Det må aldrig blive almindeligt eller acceptabelt at udpege syndebukke og hetze mod befolkningsgrupper. Derfor skal vi på gaden og fysisk forhindre dem i at samles, marchere, hverve nye medlemmer og sprede deres had propaganda!

HVORDAN KAN JEG VÆRE MED/HJÆLPE TIL?
- Du skal allerede nu sprede ordet og mobilisere til d.2. sept.
- Tal med dine venner, kollegaer, skolekammerater og andre du tænker skal være med!
- Inviter dem på de sociale medier
- hold møder, hvor I taler sammen om, hvordan I vil være med på dagen.
På dagen er der mange måder, man kan være med – Når tidspunktet nærmer sig skriver vi flere info og holder infomøde
Vores beslutsomhed, parathed og vilje til at være stærke på dagen afgør om vi succesfuldt kan få stoppet dem.
Så kom frisk og tag København tilbage!