Community Yoga

Folkets Hus - Sportsrummet, Stengade 50, 2200, København

Posted by Folkets Hus

Community Yoga

Denne klasse inviterer dig til at vende blikket indad og fornemme din krop og sind gennem en intuitiv praksis, der kombinerer yin og flow yoga.

Fundamentet for yogaklassen er at skabe et fælleskab, der bygger på tillid og tryghed. Timen hedder community yoga, da vi gerne vil udvide rammerne af en "typisk" yogaklasse og invitere til et fællesskab både inden og uden for klassen. Derfor er der lagt op til, at du kan bidrage med forslag til aktiviteter, oplæg osv. inden og udenfor klassen samt hygge og snak i cafeen efter timen. Hvis du ønsker at bidrage, blot kontakt underviser Josephine til timen.

Beskrivelse af Yin og Flow/vinyasa yoga:
I yin yoga er fokus på at strække bindevævet og dermed hele det væv, der støtter og holder kroppens dele sammen. Yin yoga er en praksis i forlængelse med kinesisk medicins lære om meridianbaner, der søger at skabe balance og sikre fri strømning af Qi (livsenergi) i hele kroppen.
For at skabe balance tilfører vi også lidt yang til vores yin i form af vinyasa yoga. Her bevæger vi os i stående stillinger og ønsker at skabe varme og skærpe vores opmærksomhed af vores krop som en bevægende krop, gennem flow sammen med vejrtrækning.

Praktisk:
Ingen donation (medmindre angivet, fx nogen gange holder vi donationsyoga for velgørenhed)
Måtter, tæpper, blokke osv. er til låns i Sportsrummet
Alle er velkomne! Unge som ældre, erfarne og uerfarne

Every Monday